Skräddarsydd webbplats

Ge din trafikskola de bästa möjligheterna

Så kan vi hjälpa dig med din webbplats

  1. Välja mellan tre paket särskilt utarbetade för trafikskolor i samarbete med STR.
  2. Välj om du själv vill flytta ditt material till din nya webbplats eller om du vill köpa till tjänsten Flytt av innehåll.

1. Bas

Bra och säker. Byggs utifrån våra färdiga mallar med färdiga funktioner.
Inte unik men anpassad efter vad en mindre trafikskola med begränsad budget behöver.

 

2. Anpassad

Vi utgår från mallarna men vi bygger startsidan precis som du vill ha den.
Vi anpassar utseendet på startsidan efter din trafikskolas profil, dina behov och dina önskemål.
Samma säkerhet som baspaketet men fler funktioner, möjligheter för att bättre möta dina elevers förväntningar och att underlätta administrationen internt.

 

3. Premium

Vi bygger din webbplats efter vad som passar din verksamhet och gör den helt unik.
Vi lägger till fler funktioner som underlättar för trafikskolan, arbetar igenom hela det grafiska utseendet med illustrationer och du får förslag på ny logotyp om du vill och ­behöver. Du bestämmer, vi ger kreativa förslag.
Vi arbetar också igenom så webbplatsen konverterar och leder besökare till e-handeln så effektivt som möjligt. Bland annat. Det här paketet är vårt mest fullmatade där vi släpper loss vår kreativitet, och gör din webbplats till bästa möjliga plattform för dina besökare och din marknadsföring lång tid framöver.

 

Identitet_8

Baspaketet – så funkar det

Funderar du på att välja baspaketet? Vi har i samarbete med STR utvecklat två olika mallar du kan välja mellan, särskilt framtagna för trafikskolor.

Varje mall kan du sedan fritt anpassa efter hur du vill ha dem och fylla med ditt material – antingen på egen hand med hjälp av de instruktionsfilmer som du hittar här, eller med experthjälp av Identitet till ett subventionerat timpris. I grunden ingår oavsett hur du väljer att göra att du får webbplatsen anpassad efter dina färger, med din trafikskolas typsnitt och att din logotyp läggs in på plats. Vi kopplar också din webbplats till din sida på Facebook och lägger in dina telefonnummer och din adress i kartfunktioner, så allt är färdigt för dig att fylla på med text och bild och sedan publicera sidan. Skulle du ha andra önskemål gällande din nya hemsida kan vi hjälpa dig med det också. Hör bara av dig till oss så skickar vi en offert.

Här kan du ta en titt på de två mallarna:
Mall 1
Mall 2

Paketen Anpassad och Premium

När du vill bygga dina digitala affärer och underlätta för administrationen.

Använd din webbplats som trafikskolans digitala nav för kommunikation och köp.

Det finns en del grundläggande delar som att hitta det man söker, förstå hur utbildningarna går till, att man lätt kan anmäla sig och betala för det man behöver.

Utöver det att skapa förtroende, förväntan och köplust så man sen kan få resultat i form av högre upplevt värde, större marginaler och lättare införsäljning.

Med paketen Anpassad och Premium sätter vi fokus på att skapa bästa förutsättningar för affären, och för att underlätta den interna administrationen så mycket som möjligt.

Identitet_12
Identitet_4

Rolig och effektiv att arbeta med

Ett naturligt och levande nav för din verksamhets marknadsföring och försäljning.

Ett stabilt system med drag och släpp-funktioner gör det mycket enklare  – och roligare – att anpassa alla sidor på webbplatsen efter hur du vill ha dem. Ta tag och dra in, byt ordning eller ta bort texter, bilder och videor efter de behov du har. Låg inlärningströskel, snabba resultat och du ser genast hur det blir. Kör du fast finns vi bara ett telefonsamtal bort.

Framtidssäkrad

Din webbplats uppdateras och utvecklas kontinuerligt efter hela branschens behov och önskemål.

Vi arbetar löpande med att utveckla både det man som besökare ser och det som finns bakom. Vi tittar både på vad branschen efterfrågar och vad andra branscher kan tillföra, så vi hela tiden kan erbjuda dig den bästa möjliga lösningen för dig som trafikskola.

testsquare
testsquare2

Snabbt, sökmotorvänligt, tryggt

Den högsta säkerhet som finns för plattformen, löpande trygga externa backuper, och en skalbar hostingmiljö som säkerställer att din webbplats alltid är riktigt snabb.

Webbplatserna skyddas med bäst möjliga virusskydd och med branschledande funktioner som de flesta inte ens känner till finns. Exempelvis uppdateras system och plugins automatiskt – först på en speglad version av din webbplats, och därefter när allting säkerställts fungera klanderfritt uppdateras din faktiska webbplats. Allt automatiskt. På så sätt har du alltid det senaste via en 100% trygg metod och utan att dina besökare märker någonting.

Beprövad teknik med oändliga möjligheter

Vår lösning är baserad på WordPress, det system som används på flest webbplatser i hela världen, och till vilket de senaste och smartaste webblösningarna nästan alltid kommer först.

WordPress är enkelt att hantera och enkelt att utveckla vidare ifrån. Till WordPress finns det tusentals tillägg – så kallade plugins. Kan du fantisera om det finns det troligtvis en lösning. Hör av dig till oss med dina idéer, vi älskar att försöka lösa dem åt dig på ett säkert och stabilt sätt.

Identitet_14

KLAR FÖR START? SÅ GÅR DET TILL

Osäker? Låt oss hjälpa dig.

Goda råd är gratis. Identitet hjälper företag effektivisera sin marknadsföring. Din med.

Låt oss titta på din nuvarande webbplats och föreslå dig vad nästa steg för dig är. Det behöver inte nödvändigtvis vara en ny webbplats även om det kan vara det. För oss är det viktigare att du får rätt råd så att du på lång sikt uppskattar och får förtroende för oss, det är faktiskt viktigare för oss än att du blir vår kund idag.

Identitet