Intresseanmälan

Steg 1 av 3 - Vem är du?

Klar för start? Så går det till

Formulär

Fyll först i formuläret här ovanför. Då får vi en flygande start tillsammans.

Kontakt

Efter att formuläret är ifyllt tar vi kontakt. Vi går igenom vad du vill och behöver, och vad vi behöver för att förverkliga det.

Förberedelser och produktion

Därefter förbereder vi det vi kommit överens om. För exempelvis en ny webbplats lägger vi in ny logotyp, dina färger, dina typsnitt, karta, koppling till sociala medier med mera så sidan ser ut och känns som om den är en del av din trafikskola.

För webbplats: överföring av material

Är det en ny webbplats du beställt är det nu dags att lägga in allt material från din gamla sida in i den nya. Här kan du välja lite olika vägar:

  • Du kan göra allt själv med hjälp av våra instruktionsfilmer och FAQ. Då kostar det bara om du behöver ringa oss om det kör ihop sig med något.
  • Du kan låta oss göra den första delen av arbetet med att exempelvis få menyer, sidstruktur och de mer avancerade delarna på plats. Därefter tar du själv över, skapar undersidor och flyttar bilder och texter med mera in på dem. På slutet kanske vi hjälper dig snygga till, om du känner för det och tycker det behövs.
  • Du lämnar allt i våra experters händer. Vi gör det här hela dagarna, så det kommer bli rätt, du får det gjort och du kan känna dig trygg med att vi löser allting så du kan fokusera på din kärnverksamhet. Här kan du läsa mer om den tilläggstjänsten.

Uppföljning. Och publicering

Vi följer upp med ett samtal om allt gått som du velat. Om det finns några oklarheter rätar vi ut dem nu. Har vi arbetat med din webbplats publicerar vi den åt dig, och du har fått en rejäl ansiktslyftning mot alla dina framtida elever!

Resurs 12