Titta på ett webbinar

Välkommen till Identitet. Här kan du titta på ett webbinarium vi höll om webbplats och e-handel, tillsammans med STR. I den hittar du exempelvis en bit in en genomgång av våra olika paket för webbplats.

Länkar från Identitet

Omdömen

Vad några av våra kunder säger om oss

Läs här

Tjänster

Läs om några av våra tjänster
längre ner på sidan

Läs här

Beställ webbplats

Lämna en intresseanmälan hos oss

Klicka här
Resurs 22

Tjänster – för trafikskolors digitala framtid

Vi kommer löpande lägga till fler tjänster särskilt för trafikskolor. Behöver du hjälp med marknadsföring som inte finns med här? Hör av dig till oss på vip@identitet.se eller på 0793-374191. Chansen är stor att vi kan hjälpa dig.

Skräddarsydd webbplats

Webbplats särskilt anpassad i samarbete med STR för att hjälpa trafikskolor växa. Trygg och framtidssäkrad teknik – lika mycket i framkant om två år som idag.

STARKA FÖRDELAR

Kul och effektivt – drag och släpp

Automatisk teknisk uppdatering

Snabbt och sökmotorvänligt

Rekommenderas av STR

Flytt av innehåll

Låt våra experter göra jobbet åt dig, så du kan lägga tiden på annat.

För ett fast pris per sida hjälper vi dig bygga upp sidstrukturen från din gamla webbplats och flytta det innehåll du vill ha till den nya webbplatsen. När vi är klara är webbplatsen klar att publicera.

STARKA FÖRDELAR

Tidseffektivt

Utvecklingsplan ingår

Du kan göra en del själv om du vill

Resultatrapport

Förvandla siffror till beslutsunderlag. Rapporten kopplar samman och visualiserar data från din marknadsföring – oavsett plattform – så du får överblick över vad du ska satsa mer eller mindre på. Ingen startkostnad för Rapport 1.0. Strategisk rådgivning från Identitets experter ingår i uppstartskostnaden för Rapport 2.0.

STARKA FÖRDELAR

Tydligt – få alla fakta samlade

Flexibelt – utöka över tid

Strategisk rådgivning ingår för Rapport 2.0

Osäker? Låt oss hjälpa dig.

Goda råd är gratis. Identitet hjälper företag effektivisera sin marknadsföring. Din med.

Låt oss titta på din nuvarande webbplats och föreslå dig vad nästa steg för dig är. Det behöver inte nödvändigtvis vara en ny webbplats även om det kan vara det. För oss är det viktigare att du får rätt råd så att du på lång sikt uppskattar och får förtroende för oss, det är faktiskt viktigare för oss än att du blir vår kund idag.

Identitet
Resurs 12

Vi vill att din trafikskola ska vara i digital framkant

Det finns väldigt mycket vi kan göra för de som vill ta steget vidare. För vi vill av hela vårt hjärta se Sveriges trafikskolor i digital framkant inom några år, som en förebild för andra länder och andra branscher. Jag hoppas du vill vara en av dem.

Magnus Teander
vd och strateg, Identitet Kommunikation AB